header

Kertépítés

Megkeresése után terepszemlét tartunk. Személyes találkozásunk során ön elmondja igényeit, elvárásait, mi pedig elmondjuk elképzeléseinket. Mindenki szép kertet szeretne. A beszélgetés, tervezgetés célja, hogy olyan ötlettel álljunk elő, amely nem csak a szépséget, de az Ön kényelmes kerthasználatát is biztosítja.

A következő alkalommal több kert vázlatot mutatunk, amelyhez hozzávetőleges árkalkulációt is adunk. Ezután készül el a végleges kertterv, amely többek között a pontos anyagszükségletet, növénykiírást és a kivitelezési költségeket tartalmazza.

A kivitelezés során a legmagasabb minőségi követelmények és az előre meghatározott határidők figyelembevételével építjük meg kertjét. Megbízható szakalvállalkozó és beszállítók gondoskodnak a zavartalan munkarend betartásáról.

A sok tervezés, álmodozás és munka után az Ön kertje készen áll, hogy jól érezze magát benne!

Rendszeres kertápolási szolgáltatásunkkal segítünk megőrizni Önnek a szép kertet.garden4you, kertépítés, kerttervezés, kertfenntartás, kerti munkák, kert, virág, növény, fa, tuja, tulipán, szökőkút, sziklakert, pázsit, öntözés